Visita a la Fundació Vicente Ferrer
Visita de Muhammad Yunus a DKV Integralia
Creu de Sant Jordi 2016

Josep Santacreu i Bonjoch, president de la Fundació Josep Santacreu es va iniciar en el món social des que és jove, participant en activitats a Guissona. El 7 de maig de 2018 va cel·lebrar els seus 35 anys de compromís social acreditats, en un acte en el qual li van acompanyar una quarentena d’entitats amb les que ha tingut vinculació, i donen fe de la seva trajectoria social.

Actualment col·labora amb entitats de diferents sectors; medi ambentals, d’integració social, centres ocupacionals o d’integració laboral, que treballen en diferents continents, des de Perú a Nepal.

Josep Santacreu i Bonjoch té la voluntat de traslladar tot el seu coneixement en aquests àmbits per dinamitzar el sector social de la Segarra, terra de la seva família des del 1700.

Sent Guissona una terra d’emigració, treballarem de la mà de Proactiva OpenArms una serie de conferències per tal d’empoderar joves inmigrants perquè tinguin les eines suficients per créixer aquí o per desenvolupar projectes al seu país d’origen.

Entitats com Els Amics de la Gent Gran ens serveixen d’exemple per replicar el seu model a la Comarca, així com les Acadèmies que organitza Plant for the Planet per sensibilitzar a nens de 8 a 14 anys en temes mediambientals.

Creiem que el món social es un lloc de trobada i de col·laboració i la nostra missió es focalitzar els nostres esforços a la Comarca de la Segarra amb l’ajuda d’entitats amigues.

Les entitats amb les que volem desenvolupar programes conjuntament no son només les entitats de la Comarca com l’Associació Alba, casa Dalmases o Fundació Bon Area, si no també treballarem amb els tallers d’Art de fundacions amigues com per exemple Estimia a Barcelona, Ampans a Manresa, La Fageda a Olot, Estany a Banyoles, Fundació Catalana de Síndrome de Down a Barcelona.